07 sept.

Chardonnay

                                      82                            74                           83                        76

8 thoughts on “Chardonnay

  1. Felicitari pentru review! Extrem de concentrat, o poza mai clara de ce urasc (unii) punctele nu cred ca am mai vazut!
    In plus cred ca a fost chinuitor sa departajezi Budureasca de Lacerta…diferenta aceea intre 82 si 83 parerea mea ca merita un post "pe larg"..:)

  2. M-am lasat prada simturilor, cu ochii la "campul de cartofi" pe care s-a jucat Romania – Franta. Am avut musafiri, punctajul a fost o medie. Pe langa asta, cel de Budureasca ascunde un secret care nu-i frumos sa fie dezvaluit public, ca nu-i de bine. De la Lacerta, avand in vedere solul calcaros, aveam asteptari un pic mai mari, mai ales dupa SB si MO care au fost foarte bune. Dar a castigat concursul ;). Si la capitolul "en primeur" recomand un Pinot Noir (2009?…inca nu are eticheta, asa l-am cumparat de la ei)care va aparea foarte curand pe piata, tot de Budureasca. Dupa Chardonnay-uri, a incheiat seara en fanfare.

  3. Mie mi-a displacut de prima oara cand l-am vazut, in ziua in care a dat drumul publicului…acum vreo luna. Un colos hidos de beton, spoit pe ici pe colo cu vopsea. Ar fi trebuit sa coste 30-40 mil E la ce e acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *