Degustari Private

998434_769654279720731_707640846_n   Ce poate fi mai frumos decat sa inchei seara unui team-buliding cu o degustare de vinuri intr-o atmosfera destinsa, relaxata?

Am vazut intalniri intre parteneri de afaceri care s-au incheiat mult mai eficient dupa ce o selectie de vinuri premium a daramat bariere de comunicare si a adus in prim plan interesul comun.

E ziua ta? E o ocazie la care iti inviti mai multi prieteni acasa sau in alta parte? De ce sa nu incepi seara cu o degustare de vinuri profesionista! Stabilim de comun acord, sau poti lasa pe mana noastra alegerea unei tematici in concordanta cu natura evenimentului, anotimpul, locatia, bugetul si nivelul de cunoastere al participantilor. Vom insera informatii despre cele mai bune vinuri romanesti, tehnica degustarii, mituri adevarate sau false despre vin, evaluarea vinurilor, criterii de calitate, alegerea vinurilor in supermarket si multe alte subiecte conexe interesante, abordate intr-o forma deschisa, joviala, potrivita atmosferei generale.

    Prietenii te vor tine minte multa vreme, pentru ca le-ai oferit un episod inedit, un spectacol unic, distractiv, incitant si nu in ultimul rand contactul cu un expert in vinuri, care, in mod gratuit, le va da in viitor orice sfat legat de vin, le poate oferi ocazia de a face parte dintr-un club de vinuri, de a patrunde in aceasta lume elevata.

Oricare din aceste optiuni pentru ei inseamna in primul rand apreciere pentru tine, cel care s-a gandit sa le ofere un moment original.