Termeni si conditii

Proprietarul care administreaza site-ul www.berbecutio.ro va fi denumit in continuare Berbecutio. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Berbecutio isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Întregul continut al site-ului Berbecutio, respectiv, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, programe si alte date – este proprietatea Berbecutio si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Berbecutio a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Berbecutio asigura utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul sau si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul prealabil scris al acestuia.

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care acestea sunt livrate de la producator sau importator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Berbecutio nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Berbecutio nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate, in ciuda eforturilor de a actualiza constant lista de produse.

Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (eticheta, an de recolta, culoare, aspect, etc.). Berbecutio si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Berbecutio nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Berbecutio oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Berbecutio, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul confirmarii comenzii. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se poate face oriunde in Romania. Berbecutio isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Berbecutio isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de el, care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

În cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Utilizatorii care viziteaza site-ul Berbecutio pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Berbecutio isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii de orice natura, dar in mod special cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Berbecutio nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera Berbecutio si afiliatilor/asociatilor acestuia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Berbecutio nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea ce opereaza site-ul Berbecutio.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Totodata nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.
Berbecutio nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul berbecutio.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Astfel produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi etichete, crapaturi, capisoane deformate, rupte, a defectelor cauzate de o utilizare defectuoasa sau oricaror alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 14 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Cererile de returnare se trimit pe mail si trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, cat si o copie dupa cartea de identitate a persoanei pe care a fost facuta factura.
Pierderea facturii duce la pierderea garantiei.

Trmenii si conditiile se supun legilor romanesti. Eventualele litigii aparute intre Berbecutio si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.