15 feb.

Ondine, by Razvan Macici

Vinul are o structura de invidiat, bazata atat pe corpolenta cat si pe densitate, insa asprimea e doar o iluzie, contracarata de senzatia de fruct copt. Se comporta elegant, ca toate albele din clasa fina a vinului mondial, fara intensitate aromatica, ci doar niste tuse subtile de flori de primavara.

Pe partea gustativa senzatiile cresc in intensitate – din nou mergand pe acest pattern elevat – fructul iese in evidenta, aciditatea e fix cat trebuie sa sustina prospetimea lui. E un model de vin. Nu cel mai bun din lume, nu cel mai cel, insa un sablon pe care ar fi bine sa ni-l insusim, ca sa vorbim aceeasi limba cand #recomanzi pe Facebook. Gustul vorbeste, senzatia tactila inaintea notelor olfactive. Echilibrul elementelor inaintea lungimii – de care amintesti doar daca e incantatoare, nu si daca senzatia e de carton umed. Evolutia pozitiva, crescatoare, lina, inaintea oricarui atribut adus din afara. Good one, Africa people. De la Dr. Alban pentru Razvan Macici 87 de puncte!

75 de lei in RO.

P.S. Vezi ca e o campanie in desfasurare pe Online Drinking Club, se da vin gratis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *