22 mart.

Licorna Serafim Feteasca Neagra 2014

    Licorna Serafim Feteasca Neagra 2014 a fost una dintre noutatile prezente la Feteasca Neagra Serafim 2014 Licorna Lacureanudegustarea de Feteasca Neagra pe care am organizat-o la 1000 de chipuri cu trei saptamani in urma. Este primul vin din acest soi la Licorna Winehouse, semnat de Gabriel Lacureanu, cel care ne-a incantat cu Ancestral 2008-2009 sau Divinitas FN 2013.

Oficial s-a clasat pe pozitia secunda la concurs, din 15 vinuri degustate de juriu, are un nivel alcoolic de 14,7% si va fi in scurt timp disponibil pe piata. Atributele care l-au sustinut in castigarea pozitiei mai mult decat onorabile au fost pe partea aromatica cacao, bacon, prune, intr-un ansamblu de o savoare deosebita, iar pe partea gustativa echilibrul intre corpul peste medie, extractiv, aciditatea buna, alcoolul integrat sublim, taninurile marunte, provocatoare. Final bun, persistent, concis. Il vad la un nivel de 87+, un raport calitate/pret de invidiat.

One thought on “Licorna Serafim Feteasca Neagra 2014

  1. am vazut acest vin la MARVIN, l-am cumparat si l-am dus acasa pentru o examinare atenta dar si pentru a ma bucura de el in liniste.
    Aroma de bacon ma deranjeaza.
    Ok, Lacureanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *