21 nov.

GoodWine – reinventat

    La sfarsitul saptamanii are loc la Romexpo targul de carte Gaudeamus. Este o buna oportunitate sa declari ca mergi acolo, dar sa vii de fapt la GoodWine, cel mai longeviv targ de vinuri al Romaniei, ce are loc in acelasi pavilion B, aproape de Piata Presei. Sub un management diferit, avem incredere ca targul revine printre referintele evenimentelor de gen, vor fi multe MasterClass-uri interesante, o zona de lounge, una de mixologie, etc.

        La Bubble Glam, de exemplu, va fi o biblioteca de spumante din care sa te infrupti la discretie si un bar de mixologie permanent. Cu mixuri pe baza de vin, in primul rand.  Sa nu uitam de cele cateva cursuri pentru cei care vor sa se initieze in vinuri: avem unul despre vinuri dulci la desert, unul despre nu mai putin de 5 feluri de Grasa care pot exista, altul despre spumante, ba chiar si unul despre defectele vinurilor si cum sa le recunosti. Si mai sunt…

    Vin Magazin va va prezenta la standul propriu vinuri din Italia si Spania multi-medaliate international. Vom avea mai multe feluri de Prosecco, rosii din Rioja – inclusiv unul de 97 de puncte Decanter – un Primitivo Riserva de 96 de puncte, Fiano din Sicilia sau Cannonau din Sardinia. Pastram traditia si pe langa toate acestea va vom prezenta si un set de vinuri organice de exceptie, de la Crama Lechburg.

Ia-ti prietenii si vino cu noi la ultimul mare eveniment de vinuri al anului. Alege-ti cum trebuie piesele pentru sarbatori, socializeaza,  testeaza, bucura-te de un vin bun.


Te asteptam:

vineri de la 16 la 20
sambata de la 11 la 20
duminica de la 11 la 20

    Daca sub nicio forma nu poti ajunge, simte-te liber sa comanzi online vinurile preferate sau cele pe care vrei sa le testezi prima oara. Cele aduse in premiera de noi in Romania le gasesti in sectiunea EXCLUSIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *