08 dec.

Degustare super-premium langa frigidere

    Intr-un mod cat se poate de firesc, Kuxa Design – furnizor de bucatarii si echipamente high-end – are in portofoliu unul dintre cei sau poate cel mai important producator de frigidere de vinuri, Climadiff.

    Marca franceza este pe piata de 20 de ani si s-a nascut din nevoia de a perfectiona, de a aduce un plus calitativ in zona racitoarelor de vin. Fondatorii companiei, proprietari de crama Cru Classe in Provence, au impletit pasiunea pentru vinuri cu expertiza tehnica, reusind astfel sa devina in scurt timp lider de piata si cel mai apreciat producator francez.

    Avand acelasi set de valori, Kuxa a castigat increderea a peste 1000 de clienti privati din Romania, care au ales cel mai important brand european – Climadiff. Sortimentatia cuprinde peste 70 de modele, incorporabile sau de sine statatoare, cu compresor sau cu racire termo-electrica, cu una sau mai multe zone de temperatura, pentru expunerea si servirea vinului sau pentru invechire. Preturile sunt accesibile, incep de la 700 de lei si, in functie de marime si numarul de optiuni alese ajung pana in jur de 17.000  de lei.

kuxa-event-climadiff-berbecutio

    In semn de apreciere fata de clientii sai, compania romaneasca organizeaza vineri, 9 decembrie 2016, dupa amiaza, de la 15 la 20, impreuna cu subsemnatul, un eveniment privat, exclusivist, o degustare de vinuri premium si ultra-premium, de la peste 20 de crame romanesti care dau vinuri de cea mai inalta calitate. De la fiecare am ales doar 2 vinuri reprezentative pentru categoria lor, majoritatea fiind noutati, unele in premiera absoluta. Distinsii posesori de frigidere de vinuri Climadiff se vor bucura de cele mai bune vinuri Davino, Rotenberg, Licorna WineHouse, Mosia de la Tohani, Viile Metamorfosis, Jidvei, Urlati, Budureasca, Dagon, Crama Basilescu, Casa de vinuri Cotnari, Lacerta, Casa Panciu, Divine Area, Vinarte, Ratesti, Alira, SERVE, Intervitt. Vom avea un sector rezervat vinurilor moldovenesti, de la Equinox, Pelican Negru, Chateau Vartely, etc.

    Toti invitatii vor avea ocazia sa achizitioneze vberbecutio-climadiff-frigider-vinuri-kuxainurile preferate la preturi preferentiale, speciale pentru acest eveniment, al carui motto este: “Berbecutio iti umple frigiderul cu vin”

    Daca esti pasionat de vinuri, nu ai inca un racitor dedicat, insa intentionezi in viitor sa treci la un nivel profesionist de pastrare a vinului, achizitionand un frigider creat special cu acest scop, te invit vineri dupa-amiaza alaturi de exclusivistul club Climadiff, la Kuxa Studio, Putul lui Zamfir 36. Accesul la eveniment se face DOAR in urma unei rezervari pe email la vin@berbecutio.ro, unde te rog sa-mi lasi si un numar de telefon.

P.S. Incepand de saptamana viitoare, vizitatorii site-ului berbecutio.ro vor beneficia de o reducere importanta de pret la frigiderele de vinuri Climadiff, stati aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *